Oplossing tijdelijke presentatie

lagen

"Maatoplossingen op projectbasis"

U wilt tijdelijk audiovisuele apparatuur inzetten voor uw bedrijfsevenement, congres of seminar? Het liefst een compleet pakket met één aanspreekpunt voor de techniek? Dat kan bij CTL. Wij verhuren alle denkbare beeld- en geluidsapparatuur in de juiste opstelling voor uw event. Inclusief technisch personeel voor installatie en desgewenst voor bediening.

Technisch plan

Realisatie technisch ontwerp op maat

Installatie

Alles op de gewenste locatie geïnstalleerd

Begeleiding

Tijdelijk technisch personeel op uw project

Hoe groot of klein uw huuraanvraag ook is, wij bieden altijd een maatoplossing en helpen u graag met onze uitgebreide kennis en ervaring.

Benader ons voor meer informatie

logo-medicEen apart onderdeel van CTL is MedicConnect. Met dit concept zijn we al ruim 20 jaar specialist in toepassingen voor beeld- en geluid bij medische congressen. Onze eigen technici verzorgen de installatie van alle apparatuur op locatie en verzorgen op de dag zelf de bediening.
medic2
Daarbij realiseren we ook de verbindingen tussen de operatiekamer en de plenaire zaal of vergaderruimte. Zo kunnen met MedicConnect van CTL demonstraties van operatietechnieken ‘live’ worden uitgezonden en (wereldwijd) gedeeld met andere deskundigen of studenten. 

Ga naar medicConnect website   

Scroll to Top