Vraagstelling:

CTL Solutions is door Rabobank Noord-Holland Noord gevraagd de bestaande vergaderzaal te inspecteren. De reden hiervoor was een technisch probleem met de projectiesystemen. Na uitvoerig testen van de systemen bleek een reparatie bedrijfseconomisch niet interessant. Daarom is geadviseerd de bestaande projectiesystemen te vervangen.Uitgangspunten hierbij waren: mogelijkheid tot full HD projectie met de hoogste mogelijke beeldkwaliteit. Hergebruik van het bestaande besturingssysteem en versterkers was ook een van de eisen.

Oplossing:

Op basis van de door de klant genoemde wensen heeft CTL Solutions een voorstel uitgewerkt. Alle oude bekabeling is uit de installatie verwijderd en vervangen door Extron Shielded UTP-kabel. De twee aanwezige 4:3-projectieschermen zijn vervangen voor 16:10 HD-projectieschermen. Omdat CTL Solutions graag met de klant meedenkt en een langdurige relatie belangrijker vindt dan eenmalige omzet, is geadviseerd de bestaande projectieliften te blijven gebruiken. De huidige projectors zijn vervangen voor lichtsterke HD-projectoren van Sony. Met een kleine aanpassing aan de aanwezige lift konden deze worden ingepast. Door een strakke planning kon het hele project inclusief afwerking binnen vier dagen worden gerealiseerd. Het aanwezige besturingssysteem is opnieuw geprogrammeerd voor de nieuwe apparatuur.

Resultaat:

Na een week van installatie konden de zalen weer aan de gebruiker worden overgedragen. De Rabobank Noord-Holland Noord is klaar voor de toekomst en gereed om in te spelen op de audiovisuele behoefte van de hedendaagse veeleisende klanten.
Scroll to Top