Permanente oplossing

dree_rack

Installeren

CTL Solutions beschikt over een eigen installatieafdeling voor het installeren van Audio Visuele-apparatuur. De technici van deze afdeling zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op apparatuurgebied en volgen regelmatig nascholingen van diverse leveranciers. Ze werken met de beste gereedschappen en materialen waardoor uw apparatuur altijd perfect geïnstalleerd wordt.Instructies over de werking van de geïnstalleerde apparatuur zijn inbegrepen. Na onze werkzaamheden zullen wij de ruimte bezemschoon opleveren.

arjan_laptop

Service

Mocht u tijdens het gebruik van de apparatuur problemen ondervinden, dan zullen wij telefonisch met u kijken of het probleem met een aanwijzing van onze binnendienst verholpen kan worden. Als dit niet mogelijk is, wordt er direct een afspraak met een van onze technici ingepland, die op locatie het probleem onderzoekt en indien mogelijk direct herstelt. In situaties waar directe oplossing van het probleem niet mogelijk is, zorgen wij voor een tijdelijke oplossing zodat u verder kan werken. Bij problemen met een projector bestaat altijd de mogelijkheid via onze verhuurafdeling tegen speciaal tarief een vervangende projector te huren.

Onderhoud

De grootste vijand van uw apparatuur is stof. De ventilatoren die zorgen voor de koeling in bijvoorbeeld een projector zuigen naast frisse lucht helaas ook veel stof het filter en het apparaat in. Na een tijd kan dit zorgen voor een verminderde koeling, met uitval en defecten door oververhitting tot gevolg. Dit kunt u voorkomen met een CTL Solutions onderhoudscontract. Wij komen dan één of twee keer per jaar langs om alle apparatuur na te kijken en maken de apparatuur schoon. We installeren dan meteen eventuele updates van software en kijken alle aansluitingen na. Met het CTL Solutions onderhoudscontract bent u verzekerd van goed werkende apparatuur en een zorgeloos gebruik van uw presentatieruimte

Benader ons voor meer informatie
Scroll to Top